Timetable – Version 4 (17 April 2018) FISHERMANS BEND PLANNING REVIEW PANEL

STAGE 1 – HEARING ROOM 1

Day 1:	Thursday	1 March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Fishermans Bend Ministerial Advisory Committee, represented by Meredith Sussex, Chair		3 hours
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	2.15pm	St Kilda Cycling Club, represented by Melinda Jacobsen and Paul Jane	61	15 mins
2.30pm –	2.45pm	Trevor White	194	15 mins
2.45pm –	3.45pm	Metropolitan Waste and Resource Recovery Group, represented by Michelle Lee and Nick Harris	92	60 mins

Day 2:	Friday 2 N	Narch 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
9.30am –	10.00am	Victorian Transport Association , represented by Peter Anderson	140	30 mins
10.00am -	- 11.30am	Australian Institute of Architects , represented by Ruth White et al	176	1.5 hours
11.30am -	- 11.45am	Tea break		
11.45am -	- 12.30pm	Affordable Housing Industry Group, represented by Nicola Foxworthy and Kate Breen	243	45 mins
12.30pm -	- 12.50pm	Fishermans Bend Business Forum, represented by David Weston (Employment)	232	20 mins
12.50pm -	- 1.05pm	Keith and Karen Sutherland (Lorimer)	30	15 mins
1.05pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	3.00pm	National Storage Property Trust, represented by Pat Rodgers (Wirraway)	121	60 mins
3.00pm –	3.15pm	Tea break		
3.15pm –	4.00pm	CBQ Corp Pty Ltd, represented by Liam Riordan (Montague)	67	45 mins
4.00pm –	5.00pm	Proactive Ageing Pty Ltd, represented by Steve Zanon (Employment)	197	60 mins

Day 3: Wednesd	ay 14 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.30am	Preliminary matters		15 mins
10.30am – 1.00pm	Minister for Planning, represented by Susan Brennan SC, Marita Foley and Rupert Watters of Counsel, instructed by Harwood Andrews and calling the following expert witness:		1/5 days
	 Leanne Hodyl of Hodyl + Co on urban design 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 4:	Thursday	15 March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	- 1.00pm	Minister for Planning , continued and calling the following expert witness:		2/5 days
		 Leanne Hodyl of Hodyl + Co on urban design 		
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 5:	Friday 16	March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Minister for Planning, continued and calling the following expert witness:		3/5 days
		 John Glossop of Glossop Town Planning on planning 		
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 6: Monday :	19 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Minister for Planning , continued and calling the following expert witnesses:		4/5 days
	 Luke Mackintosh of Ernst & Young on development viability Julian Szafreniec of SGS Economics & Planning on economic context Joanna Thompson of Thompson Berrill Landscape Design on open space planning 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 7: Tuesday 2	20 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	 City of Port Phillip, represented by Terry Montebello and Briana Eastaugh of Maddocks Lawyers, with Aiden O'Neill of Council and calling the following expert witness: Paul Shipp of Urban Enterprise on infrastructure (Evidence called by the City of Port Phillip and 	153	1/1.5 days
	City of Melbourne)		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Port Phillip , continued, and calling the following expert witness:	153	
	 Tom Patterson of Ramboll on flood mitigation 		
	(Evidence called by the City of Port Phillip and City of Melbourne)		

Day 8: Wednesd	ay 21 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.30am	Minister for Planning, continued and calling the following expert witness: • Leanne Hodyl of Hodyl + Co on urban design		
11.30am – 11.45am	Tea Break		
11.45am – 1.00pm	City of Port Phillip, continued and calling the following expert witness:	153	.5/1.5 days
	 Marcus Spiller of SGS on affordable housing 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, represented by Juliet Forsyth and Eliza Bergin of Counsel, opening submission	188	

Day 9:	Thursday	22 March 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	City of Melbourne, continued and calling the following expert witness:	188	1/1.5 days
		Rob Milner of 10 Consulting Group on planning		
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	City of Melbourne , continued, including presentation from Rob Adams	188	

Day 10: Monday 2	26 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.30am			15 mins
10.30am – 12.00pm	Ace Body Corporate Management, represented by Julie McLean and Ben Mahon of Bosco Johnson (Wirraway)	100	1.5 hours
12.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.00pm	City of Melbourne, cont,		

Day 11: Tuesday 2	27 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Bellamia Nominees Pty Ltd and PCLC Investment Pty Ltd, represented by Andrea Pagliaro of Urbis (Wirraway)	136	1 hour
11.15am – 11.30am	Tea break		15 mins
11.15am – 1.00pm	Minister for Planning, continued and calling the following expert witnesses:		
	 Joanna Thompson of Thompson Berrill Landscape Design on open space planning Will Fooks of GTA Consultants on strategic transport planning (Integrated Transport Plan) 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		5/5 days
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		

Day 12: Wednesd	ay 28 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.00am	City of Port Phillip cont		
11.00am – 1.00pm	Minister for Planning, continued and calling the following expert witnesses:		2.75 hours
	 Professor Donald Bates of Lab Architect Studio on urban design John Kiriakidis of GTA Consultants on strategic transport planning 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Minister for Planning, cont		2.5 hours

Day 13: Thursday	29 March 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Minister for Planning, cont		3 hours

STAGE 2: GENERAL – HEARING ROOM 1

Day 14:	Monday 9	April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am – 1	10.30am	Preliminary matters		15 mins
10.30am – 1	1.00pm	City of Port Phillip, represented by Terry Montebello and Briana Eastaugh of Maddocks Lawyers, with Aidan O'Neill of Council and calling the following expert witness:	153	1 day
		 Simon McPherson of Global South on urban design 		
1.00pm – 2.	.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.	.30pm	City of Port Phillip, cont	153	

Day 15:	Tuesday 1	0 April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	1.00pm	City of Melbourne , represented by Juliet Forsyth and Eliza Bergin of Counsel and calling the following expert witness:	188	1/1.5 days
		 Koos de Keijzer of DKO Architecture Pty Ltd on urban design 		
1.00pm – 2	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4	.30pm	City of Melbourne, cont	188	

Day 16: Wedneso	lay 11 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Norton Rose Fulbright , on behalf of numerous clients, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright providing general submissions and calling the following expert witnesses:	various	1/3 days
	 Charmaine Dunstan of Traffix Group on transport planning (Evidence called by Norton Rose Fulbright and Russell Kennedy for Sel Reklaw Pty Ltd) Mark Sheppard of David Lock Associates on urban design 		
	(Evidence called by Norton Rose Fulbright, Planning & Property Partners and Russell Kennedy)		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Norton Rose Fulbright, cont	various	

Day 17: Thursday	12 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Norton Rose Fulbright, cont		2/3days
	 Mark Sheppard of David Lock Associates on urban design (Evidence called by Norton Rose Fulbright, Planning & Property Partners and Russell Kennedy) 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Norton Rose Fulbright, cont		

	Sub No	Allocated
		15 mins
, cont of Contour on planning od by Norton Rose Fulbrigh ly for Sel Reklaw Pty Ltd) f Urbis on economics	various and	3/3 days
ta Fox Developments and Pty Ltd represented by Charles SC and Jane Sharp Norton Rose Fulbright (Long expert witness:	of	2.5 hours
ng expert witness: d of DLA on urban desigr	1	า

Day 19:	Monday 1	6 April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	11.15am	APA Group , represented by Natalie Bannister of Hall and Wilcox	189	60 mins
11.15am –	11.35am	Meike Wagenhoff	168	20 mins
11.35am –	· 11.50am	Tea break		
11.50am –	12.50pm	Community Alliance of Port Phillip, represented by Rhonda Small et al	139	60 mins
12.50pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 2	2.15pm	Friends of Westgate Park, represented by Lyn Allison	10	15 mins
2.15pm – 3	3.15pm	SouthPort Urban Responsible Renewal (SPURR), represented by Rowan Groves	190	60 mins

Day 20: Tuesda	y 17 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15ar	n Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Port of Melbourne Operations Pty Ltd , represented by David Vorchheimer of HWL Ebsworth	134	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	EPA Victoria , represented by Ruth Davies and Paul Torre	198	60 mins
3.00pm – 3.45pm	Fishermans Bend Network , represented by Jennifer Stone	125	45 mins
3.45pm – 4.00pm	Tea break		
4.00pm – 5.00pm	The Father Bob Maguire Foundation, represented by Memuzin River	106	60 mins

MONTAGUE - HEARING ROOM 1

Day 21: Wednesd	ay 18 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Minister for Planning, cont		60 mins
11.15am – 1.00pm	City of Port Phillip, cont	153	1 day
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Port Phillip, cont		

Day 22: Thursday	19 April 2018		
Time	Party Sub	No Alloca	ted
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mi	ns
10.15am – 11.45am	Submission of Mr Canavan for Norton Rose Fulbright for various clients (from Days 16,17,18)	1.5 hc	ours
11.45 – 12.00noon	Tea Break	15 mi	ns
12.00noon – 1.00pm	Lie Properties Pty, Perpetual Normandy Pty Ltd and 87, Normanby Road Developments Pty Ltd represented by 207 Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright and calling the following expert witnesses:	120, 1/2 da	зуs
	Mark Sheppard of DLA on urban designStuart McGurn of Urbis on town planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 5.00pm	Lie Properties et al, cont		

Day 23:	Friday 20	April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Lie Properties et al, cont	87, 120, 207	2/2 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Lie Properties et al, cont		

Day 24: Monday 2	23 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Gurner 2-28 Montague Street; E133 Property; Thousand Degree Pty Ltd; Lutkas Pty Ltd; Gladyslake Pty Ltd, Ausun Proprty CDB Pty Ltd and D W Keir Pty Ltd; EPC Pacific Pty Ltd, represented by Chris Wren QC, instructed by Planning and Property Partners, and calling the following expert witness: • Mark Sheppard of DLA on urban design	90, 91, 94, 95, 96, 173	1/2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Gurner et al, cont		

Day 25:	Tuesday 2	4 April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 1.00pm	Gurner et al, cont	90, 91, 94, 95, 96, 173	2/2 days
1.00pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	4.30pm	Gurner et al, cont		

Day 26: Thursday	26 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Goodman Limited , represented by Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright <i>(all precincts except Montague)</i> and calling the following expert witnesses:	149	1/2 days
	 Catherine Heggen of Message Consultants on urban design and on town planning Charmaine Dunstan of Traffix Group on transport 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Goodman Limited, cont	149	

Day 27: Friday 27	April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Goodman Limited, cont	149	2/2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Goodman Limited, cont	149	

Day 28:	Monday 3	30 April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 10.45am	Kembla No 16 Pty Ltd, represented by Craig Murphy	244	30 mins
10.45am -	- 11.15am	Surveyors Place, represented by Peter Harvey	249	30 mins
11.15am -	- 1.15pm	Carri Nominees Pty Ltd, represented by Urbis	123	2 hours
1.15pm –	2.00pm	Lunch Break		
2.00pm –	3.00pm	Little Lane Child Care , represented by Will Pearce of Human Habitats	63	60 mins
3.00pm –	3.15pm	Tea break		
3.15pm –	3.45pm	Salta Properties, represented by Will Pearce of Human Habitats <i>(Employment precinct)</i>	62	30 mins

Day 29: Tuesday 1	. May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45am	Marlton Investments Pty Ltd , represented by Chris De Silva of Mesh	164	30 mins
10.45am – 1.00pm	Wadhawan Holdings Pty Ltd, represented by Nicola Collingwood of Counsel, instructed by Mills Oakley, and calling the following expert witnesses:	143	5 hours
	David Song of SongBowden on planningJason Walsh of Traffix Group on transport		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.45pm	Wadhawan Holdings Pty Ltd, cont	143	

Day 30: \	Wednesda	ay 2 May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am – 1	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1	1.15pm	Normanby Group Holdings, represented by Cameron Gentile of Hansen Partnership	200	3 hours

Day 31: Thursday	3 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Barro Group Pty Ltd, represented by Jeremy Gobbo QC, instructed by Ponte Lawyers and calling the following expert witness:	89, 163, 165	3 hours
	 Marco Negri of Contour on planning (Lorimer precinct) 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, continued and calling the following expert witness:	188	2.5 hours
	 Euon Williamson of Creative Enterprise Environment on ESD 		
	(Evidence called by the City of Port Phillip and City of Melbourne)		

Day 32: Friday 4 N	Лау 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	SM253 Pty Ltd , represented by Adrian Finanzio SC of Counsel, instructed by Herbert Smith Freehills	185	3 hours

Day 33:	Monday 7	' May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	12.15pm	Elmarn Pty Ltd, represented by Tom Kalder	17	2 hours
12.15pm –	1.30pm	Lunch Break		
1.30pm – 4	l.30pm	Jopsal Pty Ltd, represented by Antonio Calabro of SAC Building Workshop	156	3 hours

Day 34: Tuesday	3 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.15pm	BEG Developments Pty Ltd , represented by James Lofting of HWL Ebsworth Lawyers	135	2 hours
12.15pm – 12.30pm	Tea break		
12.30pm – 1.15pm	202N Pty Ltd , represented by David Vorchheimer of HWL Ebsworth Lawyers	137	2 hours
1.15pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.15pm	202N Pty Ltd, cont	137	
3.15pm – 4.15pm	Closing if required, Minister for Planning and City of Port Phillip		

LORIMER – HEARING ROOM 1

Day 35: Wednesd	ay 9 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Minister for Planning		60 mins
11.15am – 11.30am	Tea break		
11.30am – 1.00pm	City of Melbourne , represented by Juliet Forsyth and Eliza Bergin of Counsel	188	1 day
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, cont	188	

Day 36: Thur	day 10 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15	am Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00p	 W W Sidwell Investments Pty Ltd; Lorimer Place Owners Corporation; VCHQ2 Pty Ltd, represented by Chris Wren SC, instructed by Planning and Property Partners and calling the following expert witness: Mark Sheppard of DLA on urban design 	79, 162, 130	1 day
1.00pm – 2.00pi	n Lunch Break		
2.00pm – 4.40pi	w W Sidwell Investments Pty Ltd, cont	79, 162, 130	

Day 37: Monday	14 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.15pm	Claric Ninety Nine Pty Ltd, represented by Anthony Msonda-Johnson of Roberts Day	36	2 hours
12.15pm – 1.00pm	Claric 178 Pty Ltd , represented by Anthony Msonda- Johnson of Roberts Day	37	45 mins
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 3.00pm	Urban Development Institute of Australia (Victoria) , represented by Danni Addison	215	1 hour
3.00pm – 3.15pm	Tea Break		15 mins
3.15pm – 4.30pm	City of Melbourne, if required	188	1.5 hours

Day 38: Tuesday 1	L5 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 12.15pm	Yarra's Edge Class Action Committee (YCAC), represented by Catherine Dawson, possibly calling evidence	228	2 hours
12.30pm – 1.30pm	Lunch Break		
1.30pm – 1.40pm	Cube Properties and Investments Pty Ltd , represented by Balance Property Partners	102	10 mins
1.40pm – 1.55pm	Sail and Adventure Ltd, represented by Peter van Duyn	114	15 mins
2.00pm – 2.30pm	Peter Hirst	46	30 mins
2.30pm – 3.00pm	Irene Hirst	47	30 mins
3.00pm – 3.15pm	Tea break		
3.15pm – 4.15pm	Dexus Property Group, represented by Andrea Pagliaro of Urbis	184	60 mins
4.15pm – 4.45pm	Lorimer Properties Pty Ltd and Lorimer Properties Unit Trust, represented by Michael Dunn of Metropol Planning Solutions	253	30 mins

Day 39: Wednesd	ay 16 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Springbank Properties Pty Ltd , represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright.	104	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 5.00pm	Costa Fox Developments, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright.	71	3 hours

Day 40: Thursday	17 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Hansen Construction Materials Pty Ltd, represented by Jason Kane of Counsel, instructed Cornwall Stodart and calling the following expert witnesses:	147	3 hours
	 David Barnes of Hansen Partnership on strategic planning Henry Turnbull of Traffix Group on traffic 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Belsize Nominees Pty Ltd, represented by Norton Rose Fulbright, and calling the following expert witness:	196	2.5 hours
	 Stuart McGurn of Urbis on town planning 		

Day 41:	Friday 18	May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am –	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am –	- 12.15pm	ANZ , represented by Nicola Collingwood of Counsel, instructed by Rigby Cooke, and calling the following expert witness:	216	2 hours
		 David Barnes of Hansen Partnership on planning 		
12.15pm -	- 1.15pm	Closing if required, Minister for Planning and City of Melbourne		1 hour

SANDRIDGE – HEARING ROOM 2

Day 23: Friday 20) April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
1.00pm – 1.15pm	Preliminary matters		15 mins
1.15pm – 2.15pm	Minister for Planning		60 mins
2.15pm – 2.30pm	Tea break		
2.30pm – 4.30pm	City of Port Phillip	153	2 hours

Day 27: F	Friday 27	April 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am – 1	10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1	1.00pm	Lateral Estate Pty Ltd and Core Complex Pty Ltd, represented by Chris Wren QC, instructed by Planning and Property Partners and calling the following expert witness:	182, 242	1 day
		 Mark Sheppard of DLA on urban design 		
1.00pm – 2.	.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.	.30pm	Lateral Estate Pty Ltd and Core Complex Pty Ltd, cont	182, 242	

Day 28: Monday 3	30 April 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.15pm	CitiPower Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright and calling the following expert witness: Catherine Heggen of Message Consultants on urban design	175	3 hours
1.15pm – 2.00pm	Lunch break		
2.00pm – 5.00pm	Salvo Property Group, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright and calling the following expert witness:	250	3 hours
	 Mark Sheppard of DLA on urban design 		

Day 30: Wednesd	ay 2 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Teller Group, represented by Jamie Govenlock of Urbis	169	60 mins
11.15am-11.30am	Tea Break		
11.30am – 1.00pm	APN DF2 Project 1 Pty Ltd, represented by Nicola Collingwood of Counsel, instructed by Mills Oakley, and calling the following expert witnesses:	157	5 hours
	David Song of SongBowden on planningJason Walsh of Traffix Group on transport		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 5.30pm	APN DF2 Project 1 Pty Ltd, cont		

Day 31: Thursday	3 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Delta Group, represented by Mills Oakley, and calling the following expert witnesses:	180	4 hours
	David Song of SongBowden on planningJason Walsh of Traffix Group on transport		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Delta Group, cont		
3.00pm – 5.00pm	Aquaino Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, and instructed by HWL Ebsworth Lawyers	68	2 hours

Day 32: Friday 4	May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
9.30am – 9.45am	Preliminary matters		15 mins
9.45am- 1.00pm	Toyota Motor Corporation Australia Ltd , represented by Paul Chiappi of Counsel, instructed by Clayton Utz and calling the following expert witnesses:	220	3.25 hours
	 Brendan Rogers of Urbis on town planning Charmaine Dunstan of Traffix on traffic 		

Day 33: Monday 7	7 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Soundfirm, represented by Matthew Townsend of Counsel	178	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Closings from Minister for Planning and City of Port Phillip, if required		

WIRRAWAY – HEARING ROOM 2

Day 34: Tuesday 8	3 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Minister for Planning		60 mins
11.15am – 11.30am	Tea break		
11.30am – 1.30pm	City of Port Phillip	153	2 hours

Day 35: Wed	nesday 9 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15	am Preliminary matters		15 mins
10.15am – 10.45	am Armsby Architects, represented by John Armsby	58	30 mins
10.25am – 1.00p	The Jane Property Group, represented by Chris Wren QC, instructed by Planning and Property Partners, and calling the following expert witness:	131	4 hours
	Mark Sheppard of DLA on urban design		
1.00pm – 2.00pi	n Lunch Break		
2.00pm – 4.00pr	n The Jane Property Group, cont	131	

Day 36: Thursday	10 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Third Street Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Norton Rose Fulbright and calling the following expert witnesses:	217	4 hours
	Mark Sheppard of DLA on urban designStuart McGurn of Urbis on town planning		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Third Street Pty Ltd, cont	217	
3.00pm – 4.30pm	Sel Reklaw Pty Ltd, represented by Chris Canavan QC, instructed by Russell Kennedy Lawyers and calling the following expert witness: • Mark Sheppard of DLA on urban design	150	1.5 hrs

Day 37: Monday 1	14 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Diamond Salmon Pty Ltd and Prime Port Melbourne Pty Ltd; One Smart Pty Ltd; Mitmazal Pty Ltd; Moniton Pty Ltd; Thistlethwaite St Pty Ltd (Montague) represented by Nicola Collingwood of Counsel and instructed by Rigby Cooke Lawyers, and calling the following expert witness:	167, 172, 208, 222, 115,	1/1.5days
	 David Barnes of Hansen Partnership on planning 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30pm	Diamond Salmon et al, cont		

Day 38: Tu	uesday 1	5 May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10).15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.0	00pm	Diamond Salmon et al cont	167, 172, 208, 222, 115,	1.5/1.5 days
1.00pm – 2.0	00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.30	0pm	J & D Bowen Pty Ltd and Bowen & Pomeroy Pty Ltd, represented by Carly Robertson of Counsel, instructed by Rigby Cooke Lawyers	181	

Day 39: Wednesda	ay 16 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Kador Group Holdings Pty Ltd, (Sandridge) represented by Nicola Collingwood, instructed by Mills Oakley and calling the following expert witnesses:	141	5 hours
	David Song of SongBowden on planningJason Walsh of Traffix Group on transport		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 4.15pm	Kador Group Holdings Pty Ltd, cont		

Day 40: Thursday	17 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Sel Reklaw Pty Ltd , represented by Chris Canavan QC, Nicholas Tweedie SC and Jane Sharp of Counsel, instructed by Russell Kennedy Lawyers and calling the following expert witnesses:	150	4 hours
	 Stuart McGurn of Urbis on town planning Michael Eddy of Mel Consultants on wind modelling 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm – 3.00pm	Sel Reklaw Pty Ltd, cont	150	
3.00pm – 3.15pm	Tea break		
3.15pm – 4.15pm	Closings from Minister for Planning and City of Port Phillip, if required		60 mins

Day 41: Friday 18	May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Spec Property Development, represented by Stuart Morris QC, instructed by Minter Ellison and calling the following expert witnesses:	202	4 hours
	 Charmaine Dunstan of Traffix Group on traffic Julia Bell of DLA on urban design Craig Czarny of Hansen Partnership on urban design 		
1.00pm – 2.00pm	Lunch		
2.00pm – 3.00pm	Spec Property Development, cont		

FINALISATION – HEARING ROOM 1

Day 42:	Monday 21 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Reserve Day – if required		

Day 43:	Tuesday 22 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am	Reserve Day – if required		

Day 44: Wednesd	ay 23 May 2018		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 1.00pm	Round table discussion re drafting issues		3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch Break		
2.00pm - 4.30pm	Closing submissions from various parties, (see Direction 25)		2.5 hours

Day 45:	Thursday	24 May 2018		
Time		Party	Sub No	Allocated
10.00am -	- 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am -	- 12.15pm	Closing submissions, City of Port Phillip		2 hours
12.15pm -	- 12.30am	Tea break		
12.30pm -	- 1.30pm	Closing submissions, City of Melbourne		2 hours
1.30pm –	2.30pm	Lunch Break		
2.30pm –	3.30pm	Closing submissions, City of Melbourne		
3.30pm –	6.30pm	Closing submissions, Minister for Planning		3 hours

Hearing Timetable Notes:

- 1. Stage 1 hearings will include matters from all precincts.
- 2. Montague and Lorimer precinct hearings will run concurrently with Wirraway and Sandridge, except where noted.
- 3. This timetable may be amended without notice.
- 4. Please arrive at least 15 minutes before your scheduled time of commencement. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as practicable.
- 5. Any queries regarding this timetable should be made to Andrea Harwood of Planning Panels Victoria on 8392 5123.
- Getting to Planning Panels Victoria:
 Planning Panels is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109,
 112 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station.